T.I.B BEVEILIGING BV

Alles omtrent brandveiligheid, inbraak en toegangscontrole

Recent Works

Neem gerust contact met ons op

Nabucco 7
5629 NS, Eindhoven
Tel  mobiel          06-53946722
Email                   info@tibbeveiliging.nl
Website               www.tibbeveiliging.nl

PvE-PROJECTIES-SYSTEMEN 2017-04-16T11:04:03+00:00

Programma van Eisen

Projectie conform NEN 2535:2009/C1

Systeem keuze

Wanneer er een brandmeldinstallatie wordt geeist (zie hier) dan komt er veel op u af en is het handig dat er een document is waar alles duidelijk in beschreven. Het Programma van Eisen is een document met alle benodigde informatie aangaande de brandmeldinstallatie en hoeft niet getekend te worden indien het een standaard gebouw en de installatie aan  het bouwbesluit 2012 voldoet. Mocht er afgeweken worden van het bouwbesluit dan dient het Programma van Eisen goedgekeurd te worden door het bevoegd gezag.

T.I.B Beveiliging BV beschikt over projecteringsdeskundigen die de projectering van een brandmeldinstallatie zoadanig projecteren waarin het Programma van Eisen leidend is, conform de geldende NEN 2535:2009/C1 maar ook alle elementen zodanig projecteert waarbij rekening wordt gehouden met de verlichtinglijnen en wensen van de klant en/of architect. De projectering wordt in Autocad getekend en afgestemd op overige installaties, dit kunnen wij uiteraard alleen maar doen als de klant ook overige informatie aan ons levert.

Alle brandmeldsystemen moeten voldoen aan de Europese Normen en wel de EN-54 reeks, hierin zijn de kwaliteitseisen gesteld en hoeft men geen omkijken naar het verschil in kwaliteit te hebben. Helaas hebben een aantal leveranciers het software van hun systeem beschermd zodat u altijd van ze afhankelijk bent. Bij niet tevredenheid kunt rest u niets anders dan het vervangen van de installatie. T.I.B Beveiliging BV levert alleen systemen die andere bedrijven ook kunnen aanpassen of onderhouden

  • Model Programma van Eisen

  • Bijlage 1 bouwbesluit 2012

  • Gratis Programma van Eisen wanneer T.I.B Beveiliging de installatie mag uitvoeren

  • Projecteren van alle brandmeldcomponenten in AutoCad

  • Stuurfunciematrix en Blokschema inbegrepen

  • Coördinatie met andere installaties zodat de melders een mooi onderdeel maken van uw gebouw

  • Notifier NF-3000 serie- Pearl-NF-50

  • Penta 5000 serie

  • Voor de kleinere installaties bieden verschillende Conventionele systemen aan

Vraag vrijblijvend een offerte of advies
Vraag vrijblijvend een offerte
Vraag vrijblijvend een offerte