T.I.B BEVEILIGING BV

Alles omtrent brandveiligheid, inbraak en toegangscontrole

Recent Works

Neem gerust contact met ons op

Nabucco 7
5629 NS, Eindhoven
Tel  mobiel          06-53946722
Email                   info@tibbeveiliging.nl
Website               www.tibbeveiliging.nl

INBRAAKBEVEILIGING 2017-04-22T17:42:55+00:00

Alarmsysteem

Er bestaan verschillende soorten alarmsystemen, maar in principe werken ze allemaal op vergelijkbare wijze. Wanneer de detector een inbraakpoging signaleert, wordt direct een sirene en/of een flitslicht geactiveerd. Om de pakkans van inbrekers te vergroten, kunt u kiezen voor een systeem dat wordt gekoppeld aan een videocamera, die een opname maakt zodra het alarm afgaat en de beelden direct doorstuurt naar bijvoorbeeld uw mobiele telefoon.

Een andere optie is een systeem dat bij een gedetecteerde inbraakpoging direct een signaal afgeeft naar jouw mobiele telefoon of een meldkamer (PAC), afhankelijk van het systeem dat je kiest.

Kiest u voor aansluiting op een alarmcentrale (PAC), dan neemt de meldkamer contact met je op als het alarm afgaat, om te controleren of sprake is van loos alarm. Als het alarm serieus is, schakelt de meldkamer direct de politie in.

Uiteraard is een combinatie van functies ook mogelijk. Verder kunt u een inbraakalarm ook uitbreiden met een brandalarm (voorzien van een rookmelder) en een lekkagemelder.

Wij bieden u de beste kwaliteit (draadloze) alarmsystemen in de markt voor een lage aanschafprijs op het gebied van inbraakbeveiliging!

  • Afschrikeffect op inbreker

  • Mogelijk korting op inboedelverzekering

  • Verhoogd veiligheidsgevoel

  • Preventieve werking

Draadloos Systeem

Draadloze alarmsystemen zijn normaliter eenvoudig te plaatsen. Binnen een paar uur is uw alarm klaar voor gebruik zonder dat er hak of breekwerk voor nodig is. De lage kosten die dit met zich meebrengen is vaak de reden waarom vooral woonhuisbezitters kiezen voor een draadloos alarmsysteem.

De betrouwbaarheid van het alarmsysteem is van het allergrootste belang. Niemand heeft zin in meerdere valse meldingen of, nog erger, dat het alarm niet afgaat wanneer het wel nodig is. Bij de nieuwe generatie draadloze systemen is de betrouwbaarheid flink verbeterd, o.a. door specifieke frequenties te gebruiken, zodat uw modem en andere draadloze apparatuur minder snel een storing zullen veroorzaken. Draadloze componenten werken prima tot een afstand van 100 meter (afhankelijk van het merk), maar componenten via een kabel kunnen een bereik hebben tot wel 500 meter.

Een draadloos alarmsysteem is voor een woonhuis vaak voldoende, maar als u op zoek bent naar een alarmsysteem voor uw bedrijfspand, kantorencomplex of ander groot gebouw, kunt u beter kiezen voor een bedraad alarmsysteem.

Bedraad Systeem

Bij een bedraad alarmsysteem worden alle componenten via kabels aangesloten op de centrale. Vaak wordt deze techniek toegepast bij bedrijven waarbij de verzekering specifieke eisen stelt aan de installatie. Hierdoor bent u als eigenaar van uw bedrijfspand, kantorencomplex of ander groot gebouw al snel aangewezen op een bedraad systeem.

Een bedraad alarmsysteem is betrouwbaarder, doordat de componenten met kabels zijn aangesloten en u dus nooit last heeft van een interferentie storing. U kunt dit vergelijken met het verschil tussen internet via WiFi of via een kabel; ook al werkt de WiFi bijna altijd perfect, het zal altijd storingsgevoeliger zijn dan een kabel. Tevens is een bedraad (bestaand) alarmsysteem eenvoudig te upgraden doordat de nieuwe sensoren bijna altijd nog via de oude bekabeling werken.

U kunt ook kiezen voor een hybride alarmsysteem, waarbij componenten zowel bedraad & draadloos aangesloten kunnen worden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!